Rusijoje drebinantys įvykiai – skelbiamas galingas smūgis bjauriausiems „rusiškojo pasaulio“ propagandistams  (1)

Rusija ruošiasi išvalyti aršiausius „rusiškojo pasaulio“ propagandistus: į „nepatikimų“ sąrašą pateko nepakenčiamas „karo bendražygis“ Semionas Pegovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandistai ir Z kanalai staiga nustojo tikti Putino režimui. Vienas bjauriausių Rusijos Federacijos „karinių korespondentų“ Semionas Pegovas (Wargonzo) skundėsi, kad yra „nepatikimų“ sąraše.

Kas vyksta, savo „Telegram“ tinklaraštyje paaiškino karo ir politikos apžvalgininkas Anatolijus Nesmijanas (El Muridas).

Pegovas, 8 metus pareigingai vykdęs Kremliaus propagandą karo su Ukraina tema, tikina, kad jam gresia baudžiamasis persekiojimas už „armijos diskreditavimą“. Jis pridūrė, kad neva yra visas sąrašas Z kanalų, kuriuos ruošiamasi išvalyti.

 

„Z kanalai staiga atsidūrė nepatikimųjų sąrašuose ir uždavė sau klausimą: „Už ką mes?“. Atsakymas yra aiškus: yra laikotarpis, kai fanatikai yra naudingi, bet visada (pabrėžiu, visada) ateina momentas, kai jie tampa pavojingi“, – aiškino Nesmijanas.

Militaristinė ir net fašistinė retorika, kurią propaguoja Z kanalai, Kremliui nebereikalinga ir nenaudinga. Karas nepasiteisino. Pralaimėjimą konflikte patyrusios Rusijos Federacijos valdžia jau atvirai maldauja Kyjivo ir Vakarų paliaubų. Ir šiame naujame pasaulyje „rusiškojo pasaulio“ fanatikai nereikalingi.

 

„Skleisdami neapykantą ir brutalumą, Z propagandistai yra geri tam tikrame etape, po kurio daugiau nieko nebegali padaryti, tampa grėsme. Ne dabar, kol jiems bus suteikta šiek tiek daugiau darbo šioje srityje. Bet tada jie tikrai bus dedami į mėsmalę“, – tvirtino politikos apžvalgininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(2)
(55)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: