[Žinios trumpai] Rusiją drebina galingi sprogimai: vietiniai nufilmavo, kaip Ukrainos raketa aplenkdama Rusijos oro gynybą, smogė į taikinį netoli Belgorodo (Video)  ()

Ukrainos raketa sėkmingai pataiko į taikinį pačiame mieste.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 16-osios vakarą socialiniame tinkle pasirodė filmuota medžiaga, kaip Rusijos oro gynyba prie Belgorodo srities Valuikų miesto nesėkmingai bando perimti Ukrainos raketą.

Dėmesio! Nešvankybės!

Publikuotame vaizdo įraše rašoma, kad Rusijos oro gynybos sistema bando perimti raketą virš Belgorodo srities, tačiau Rusijos priešlėktuvinė raketa nepataiko, o Ukrainos raketa sėkmingai pataiko į taikinį pačiame mieste. Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko sėkmingai demilitarizuoti daugybę Rusijos karinių objektų, kurie buvo naudojami teroristiniams išpuoliams Charkivo ir kitų Ukrainos miestų gyvenamuosiuose rajonuose.

 

Aprašyme pažymima, kad Ukrainos atsakomoji ugnis civiliams gyventojams ir civiliniams objektams žalos nedaro, nukenčia tik Rusijos karinių teroristų objektai.

O į Rusijos visuomenėje kilusį klausimą: „Atrodo, oro gynybai nelabai sekasi! Kaip tada apsisaugoti?“, pateikiamas ir atsakymas yra „vykdyti deokupaciją ir likviduoti Maskvos režimą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(0)
(123)

Komentarai ()