[Žinios trumpai] Artėja sensacija! Dosnus atlygis už Girkiną-Strelkovą jau duoda rezultatų - Ukrainos žvalgyba skelbia apie „konkrečius pasiūlymus“  (2)

Ukrainos Vyriausioji žvalgybos direktoratas paskelbė 100 000 USD atlygį už Rusijos teroristą Igorį Girkiną-Strelkovą. Ir jau sulaukė „tikrų pasiūlymų“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pasakojo žvalgybos vadovas Kirilas Budanovas, sakydamas, kad Girkinas jau galimai atvyko į laikinai okupuotą Ukrainos teritoriją. Jis sakė, kad viena teroristo buvimo vieta yra žinoma. Tiesa, socialiniuose tinkluose neseniai pasirodė nuotraukų, kuriose Girkinas užfiksuotas dar Rostovo srityje, bet tai sunku patikrinti.

Ukrainos žvalgyba publikavo telefono numerį, kuriuo buvo galima siųsti informaciją apie Girkiną. Budanovas sakė, kad šiuo numeriu pasinaudojo keli žmonės su įdomiais pasiūlymais.

„Jis jau atvyko į okupuotos Ukrainos teritoriją, lauksim žinių. Yra šansų. Beje, įdomus faktas: be viso to šlakelio, kuris siunčiamas tuo telefono numeriu, atsirado keli žmonės su visiškai realiais pasiūlymais, ir tai man buvo visai įdomu. Pažiūrėsime“, sakė Budanovas

Be to, Budanovas pažymėjo, kad Ukrainos žvalgybos už Girkiną pasiūlyta 100 000 dolerių suma nėra tokia didelė. „Jis yra svarbus informacijos nešėjas, ypač tarptautiniuose baudžiamuosiuose procesuose. Iš esmės, kaip sakoma, jis yra Hagos klientas. Jis net nebus „mūsų“, - sakė jis.

 

Spalio 15 dieną pasirodė informacija, kad Girkinas greičiausiai išvyko kariauti į Ukrainą. Ukrainoje siūlomas nemažas atlygis už Girkino sugavimą. Visų pirma, aktyvistas Sergejus Sternenko pasiūlė pirmąjį 10 000 dolerių atlygį už Girkiną. Tarasas Topolas ir Valerijus Markus už Girkiną taip pat pažadėjo po 10 tūkstančių dolerių. Tokią pat sumą pasiūlė ir buvęs tenisininkas Sergejus Stachovskis ir Luhansko srities karinės administracijos vadovas Sergejus Haidajus.

(106)
(2)
(104)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: