[Žinios trumpai] Paskelbtos kainos, kiek okupantas turi sumokėti vadui, kad gautų teisę „pailsėti“ nuo priešakinės linijos  ()

Rusijos kariams, norintiems „pailsėti“ nuo priešakinių karo linijų kažkur giliai užnugaryje, išeitis yra.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tik už 5000 rublių (83 eurus) per dieną okupantas gali „pailsėti“ nuo priešakinių karo linijų kažkur giliai užnugaryje. Tokie yra Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų vadovybės štabo tarifai.

Spalio 19 d. „Telegram“ kanalas „StratCom ZSU“ paskelbė įrašą apie vieną tokį atvejį, užfiksuotą Bachmuto kryptimi.

Šaltinis praneša, kad tokiu būdu Rusijos vadai karščiausiuose fronto sektoriuose uždirba pinigus. Vienas iš atvejų užfiksuotas Bachmuto srityje.

Internete pasirodė okupanto susirašinėjimo su žmona ekrano kopijos. Jis prašo atsiųsti jam 15 tūkstančių rublių (250 eurų), kad galėtų tris dienas „pailsėti“ užnugaryje. Tokius įkainius nustatė vadas. Taip pat jis teigia, kad iš pradžių, prieš išsiunčiant į Ukrainą, jam buvo pažadėta, kad jis bus užnugaryje, tačiau dėl didelio žuvusiųjų skaičiaus jis buvo perkeltas į priešakinę fronto liniją.

 

Iš susirašinėjimo taip pat aiškėja, kad žmona pirko vyrui drabužius. Gali būti, kad tai neseniai mobilizuotas karys. Taigi, Rusijos vadai nusprendė pasipelnyti ne tik iš Rusijos Federacijos gynybos ministerijos, bet ir paprastų karių, kurie nenori mirti už Putiną ir visokiais būdais bando išvengti priešakinių fronto linijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(1)
(89)

Komentarai ()

Susijusios žymos: