[Žinios trumpai] Buvęs Rusijos diplomatas JT biure Ženevoje paskelbė sensacingą pareiškimą: Vakarai turi nustoti daryti nuolaidas Putinui  (2)

Rusijos diplomatas iš JT biuro Ženevoje Borisas Bondarevas pareiškė, kad Vakarai turi nustoti nuolat daryti nuolaidas Rusijos diktatoriui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 20 d., buvęs Rusijos diplomatas iš JT biuro Ženevoje Borisas Bondarevas pareiškė, kad Vakarai turi nustoti nuolat daryti nuolaidas Rusijos diktatoriui. Priešingu atveju jis nuolat diktuos savo sąlygas.

Buvęs Rusijos diplomatas tai pareiškė interviu politikos redaktorei Beth Rigby iš TV kanalo „Sky News“.

Pats Bondarevas atsistatydino iš savo pareigų 2022 metų kovą, kai Putinas įsakė įsiveržti į Ukrainą.

Jis neabejoja, kad Putinas nuolat šantažuoja Vakarus kalbomis apie branduolinius ginklus. Pasak Bondarevo, paprastai, jei žmogus susiduria su šantažu, jis turi tik dvi galimybes. Pirmuoju atveju žmonės dažniausiai daro nuolaidas šantažuotojui ir priima jo sąlygas. Tik reikia nepamiršti, kad kiekvieną kartą nuolaidžiaujant šantažuotojui, kitą kartą jis reikalaus daugiau.

Antruoju atveju – priešintis agresoriui. Nereikia jam atsakyti, kad mes nenorime eskalacijos. Jei Putinas pareiškia, kad jos sieks, tai tegul ir siekia.

 

Bondarevas labai abejoja, ar Rusijos gynybos ministerijoje atsiras generolų, kurie išdrįs pasakyti „ne“, jei Putinas duos įsakymą panaudoti branduolinį ginklą.

Buvęs Rusijos diplomatas įsitikinęs, kad V. Putino galvoje sukasi mintys, kad, neva, jau prasidėjo Trečiasis pasaulinis karas. Tuo pačiu metu nereikėtų dėti lygybės ženklo tarp Putino ir Rusijos. Kai Rusijos diktatorius kalba apie Rusijos Federacijos saugumą, jis kalba tik apie save.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(3)
(28)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: