[Žinios trumpai] Maskva skubiai ruošiasi karui: skelbiami keisti dalykai, ką daro Maskvos policininkai  (1)

Maskvoje policijos pareigūnai buvo pradėti vežti į mokymus: jie mokosi šaudyti iš automatų ir žygiuoti su visa ekipuote.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešė „Telegram" kanalas „Baza".

Rusijos vidaus reikalų ministerijos padaliniai pradėjo rengti poligonuose mokymus. Ten policininkai treniruojasi šaudyti iš automatų ir mėtyti granatas. Apie tai leidiniui pasakojo su situacija susipažinę šaltiniai.

„Iki šiol visada turėdavome šaudymo treniruotes, bet tik su pistoletu ir neišeidami už miesto ribų. Dabar daugelis jau išvažiavo į šaudyklas, šaudė iš kulkosvaidžio, mėtė granatas. Kitiems buvo liepta ruoštis pratyboms. Dalyvavimas yra privalomas", – sakė vienas policijos pareigūnų.

Anot jų, kai kurie viršininkai eina dar toliau ir organizuoja darbuotojams mokomuosius žygius – su kuprinėmis ir neperšaunamomis liemenėmis. O viename iš sostinės padalinių policijos pareigūnai apskritai buvo nuvedami į kliūčių ruožą, kur reikėjo lįsti į purvą ir naudoti dujokaukes.

 

Publikacijos šaltiniai prabilo ir apie darbuotojų skundus – jie nepatenkinti, kad viršininkai jiems neišduoda mokymams uniformų, nes jų sandėliuose neva nėra. Dėl to policininkai turi viską pirkti savo lėšomis, o tai gali kainuoti iki 20 tūkstančių Rusijos rublių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(26)
(26)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: