[Žinios trumpai] Medvedevas oficialiu lygiu pripažino neįtikėtiną dalyką ir jau skelbia ultimatumą Ukrainai  ()

Dmitrijus Medvedevas padarė svarbų prisipažinimą dėl karo su Ukraina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas padarė svarbų prisipažinimą dėl karo su Ukraina. Tiesą sakant, jis pripažino, kad Rusija užsiima valstybiniu terorizmu.

Aukšto rango Rusijos Federacijos pareigūnas savo įrašą paskelbė spalio 28 dieną oficialiame „Telegram“ kanale.

Medvedevą sužavėjo žinia, kad Ukraina pradėjo pirkti elektrą iš Slovakijos, siekdama kompensuoti žalą, kurią paadrė Rusijos raketų atakos Ukrainos energetikos sistemai. Jis pradėjo gąsdinti Kyjivą ir Vakarus kainų pakėlimu.

Dėl to Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Kyjivui pateikė ultimatumą. Jis pareiškė, kad raketų smūgiai Ukrainos kritinei infrastruktūrai tęsis tol, kol ukrainiečiai nesusitaikys su faktu, kad Rusija aneksavo jų teritorijas.

„Ir tada pasaulis taps šviesesnis“, – rašė Putino režimo atstovas.

Į jo žodžius sureagavo Ukrainos prezidento biuras. OP vadovo patarėjas Michailas Podoliakas buvo sužavėtas, kaip Rusijos valdžia jau atvirai prisipažįsta, kad užsiima terorizmu.

 

„Fantastika! Kremlius per Medvedevo asmenį tiesiai pareiškė: mes sunaikinsime Ukrainos energetikos sistemą ir terorizuosime milijonus žmonių, kol Ukraina nesutiks pasiduoti. Tiesą sakant, tai yra valstybinio terorizmo pripažinimas“, – socialiniame tinkle "Twitter" rašė Podoliakas.

Jis patikino, kad tokiais metodais Kremlius neprivers sėsti Ukrainos prie derybų stalo. Rusija tik laidoja save, tęsdama savo agresiją prieš kaimyninę šalį.

„Apie kokias derybas čia galima kalbėti? Su kuo?“ – retoriškai klausė Podoliakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(91)
(12)
(79)

Komentarai ()

Susijusios žymos: