[Žinios trumpai] „Tai didžiulis skaičius“: skelbia apie grėsmingą situaciją - „mobikai“ užplūdo Ukrainą, jie vežami tūkstančiais (Video)  ()

„Ar jie moka kovoti, ar ne, bet tai 300 000 žmonių su automatais“: Denisenko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dalinė mobilizacija Rusijoje duoda rezultatų ir, deja, Rusijos kariuomenės gyvosios jėgos skaičius mūšio lauke Ukrainoje auga kasdien. Kiek tų, kurie buvo pašaukti į Rusijos Federaciją, šiandien jau kovoja prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas, atvirai pareiškė VRM vadovo patarėjas Vadimas Denisenko.

Interviu su Denisenko „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Televizijos laidų vedėja klausė savo svečio, kur Rusijos Federacijos karinė vadovybė panaudoja tuos, kurie pateko pagal dalinės mobilizacijos įstatymą.

Ukrainos Vidaus reikalų ministerijos atstovas į šį klausimą atsakė taip: „Jie jau permetė 87 tūkstančius žmonių. Tai didžiulis skaičius. Nes jiems tiesiog fiziškai trūksta žmonių. Per šiuos 8 mėnesius mes gerokai praretinome profesionalios Rusijos kariuomenės gretas. Į šiuos sektorius, kad kažkaip išlaikytų savo pozicijos lygį fronte, siunčiami ir mobilizuotieji“.

 

 

Denisovas pažymėjo: „Taip, jie juos perkelia ir, deja, toliau kels čia“.

Vidaus reikalų ministro patarėjas priminė, kad 300 000 yra didelis skaičius: „Ar jie moka kovoti, ar ne, bet tai  300 000 žmonių su automatais“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(28)
(-9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: