[Žinios trumpai] Be cenzūros: Arestovičius Rusijos pilotus išvadino da%$%bais - skelbiama, kas jį taip supykdė  ()

Oleksijus Arestovičius kreipėsi į Rusijos karo lakūnus, teigdamas, kad Rusija jau pralaimėjo karą prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė yra silpnavalė „avelė“, kuri yra nepajėgi surengti perversmo prieš Putiną ir nušalinti karo nusikaltėlį, jau pralaimėjusį karą prieš Ukrainą. Tai savo puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“ pareiškė Ukrainos Prezidentūros kanceliarijos vadovo patarėjas Oleksijus Arestovičius, kreipdamasis į Rusijos karo lakūnus, vykdančius smūgius Ukrainos teritorijoje.

„Kiekvienas Rusijos pilotas, kylantis smogti Ukrainai, yra da%$%bas. Da%$%bas jis yra dėl paprastos priežasties – jis vagia ateitį iš savo vaikų ir anūkų. Šį karą pralaimi rusai. Federacija ir jokio masto (juolab, kad jie negali pasiekti reikšmingo masto) mūsų infrastruktūros naikinimas nepakeis šios situacijos“, – sakė jis.

Arestovičius pabrėžė, kad tęsdamas karą V. Putinas kovoja už savo ateitį jau pralaimėtame kare, tačiau kartu su juo skęsta ir kiti rusai, atimdami ateitį iš savęs.

„Aišku, už ką kovoja Putinas, beprasmiškai vilkindamas pralaimėtą karą – už asmeninį politinį ir fizinį išlikimą (veltui). O už ką tu? Reparacijas už viską, ką sunaikinai, turės mokėti tavo vaikai ir anūkai. Metus, dešimtmečius. Pakilimas – skaitiklis sukasi. Pakilimas – vėl sukasi“, – pabrėžė jis. Arestovičius kone su gailesčiu konstatavo, kad rusų kariai yra „avelės“, nebegalinčios pasiekti istorinio ryžtingumo lygio, kad surengtų perversmą ir išgelbėtų savo ir savo šalies ateitį iš Putino rankų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(198)
(5)
(193)

Komentarai ()

Susijusios žymos: