Ždanovas skelbia netikėtą žinią: Doneckas šios žiemos neišgyvens, rusai turi tik vieną galimybę (Video)  ()

Ždanovas paaiškino, kodėl Doneckas gali neišgyventi žiemos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas kalbėjo apie sunkumus, su kuriais šią žiemą susidurs Donecko gyventojai.

Karo ekspertas prisiminė, kad ankstesniais metais Ukraina tiekė vandenį Doneckui net tada, kai miestą užėmė įsibrovėliai, tačiau 2022 metais situacija pasikeitė.

Olego Ždanovo nuomonę apie problemą, su kuria žiemą susidurs okupuotas Doneckas, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Vienas iš kanalo prenumeratorių pasiteiravo karo eksperto, kodėl šis manantis, jog Donecko gyventojai neišgyvens šios žiemos, jei praėjusiomis žiemomis jiems viskas buvo gerai.

Į ką jis atsakė:

„Kadangi davėme vandens. Pumpavome vandenį į Donecką. Sistema veikia taip: siurblinė Slavjanske užpildo vandens vamzdį ir rezervuarą Avdijivkos rajone Donecko srityje, tačiau iš Avdijivkos siurblinė tiekia vandenį į Donecką ir toliau per sistemą į Mariupolį.“

 

Karo ekspertas aiškino, kad per 8 konflikto rytuose metus Ukraina aprūpino Donecką vandeniu, o paklaustas, kokiu tikslu tai buvo daroma, paaiškino, kad priežastis paprasta – kad nebūtų humanitarinės katastrofos. Šį paaiškinimą kažkada išsakė politinė Ukrainos vadovybė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(4)
(76)

Komentarai ()