[Žinios trumpai] „Laikas įvardinti, kas kaltas“, - visa tiesa apie „Starlink“ palydovinį internetą, kodėl Ukrainos ginkluotosios pajėgos liko be ryšio (Video)  (2)

„Karo padėties sąlygomis laikas būtų įvardyti kaltųjų pavardes“, - Ždanovas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-06 [Žinios trumpai] „Laikas įvardinti, kas kaltas“, - visa tiesa apie „Starlink“ palydovinį internetą, kodėl Ukrainos ginkluotosios pajėgos liko be ryšio (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei anksčiau buvo kalbama, kad „Starlink“ palydovinis internetas Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms buvo teikiamas nemokamai, tai dabar paaiškėjo, kad tai buvo mokama ir mūsų šalis Elonui Muskui už tai buvo skolinga nemažą pinigų sumą. Dėl to Ukrainos ginkluotosios pajėgos liko be joms reikalingo ryšio.

Olego Ždanovo interviu programai „TSN“ galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos prarado ryšį su 1300 „Starlink“ terminalų. Tikėtina, kad jie buvo išjungti dėl neapmokėjimo. Praneša „CNN““, - nerimą keliančia informacija su ukrainiečiais pasidalijo karo ekspertas.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas paaiškino problemos esmę: „Problema ne tik kritinė. Tai galima vertinti kaip sabotažą. Kodėl? Nes palikti kariuomenę be ryšio, kai pagrindinis mūsų ryšys yra su „Starlink“, yra nesuvokiama. Tai jau galima traktuoti kaip sabotažą tiems, kurie laiku nesumokėjo abonentinio mokesčio už naudojimąsi šiais terminalais“. 

 

„Karo padėties sąlygomis laikas būtų įvardyti kaltųjų pavardes“, - pasisakymą apibendrino Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(126)
(25)
(101)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: