[Žinios trumpai] Paaiškėjo nauji faktai apie rusų pralaimėjimą prie Pavlovkos: Rusijos valdžios pareiškimas sukėlė naują skandalą  ()

Gauta nauja informacija apie rusų dalinių pralaimėjimą prie Pavlovkos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po Rusijos kariuomenės pralaimėjimo prie Pavlovkos, Vuhledaro kryptimi, Rusijos Federacijoje kilo garsus skandalas, susijęs su Rusijos kariuomenės vadovavimo nekompetencija. Siekdama nuraminti pasipiktinusius rusus, Rusijos valdžia paskelbė pareiškimą, bandydama paneigti informaciją apie didelius nuostolius. Ji teigia, kad  informacija apie pralaimėjimą, esą, yra „informacinė specialioji Ukrainos operacija“.

Tačiau Rusijos karo propagandistas Aleksejus Sukonkinas savo „Telegram“ kanale pareiškė, kad Maskvos pasiteisinimas yra melas. Ukrainos ginkluotosios pajėgos prie Pavlovkos tikrai sutriuškino Rusijos kariuomenę, kurio metu žuvo, dingo ir buvo sunkiai sužeisti keli šimtai Rusijos karių.

„Netikra žinia?! Apie ką tu kalbi??? Apie baisų kraujo praliejimą Pavlovkoje rašiau nuo pat pradžių, kai tik pirmasis batalionas buvo paskirstytas. Toliau - daugiau. Dirbo keli karo korespondentai ši tema. Ar jie visi meluoja?“ – piktinosi propagandistas Rusijos valdžios pasiteisinimais.

 

Sukonkinas teigė, kad Rusijos armijos dalinių grupė pralaimėjo dėl „tam tikro karininko nekompetencijos“, kuris išmetė Primorės ir Kamčiatkos jūrų pėstininkus skerdimui. Propagandistas skambina pavojaus varpais ir prašo rusų reikalauti bausmės bei asmeninės atsakomybės visiems, atsakingiems už pralaimėjimą prie Pavlovkos.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(0)
(51)

Komentarai ()

Susijusios žymos: