[Žinios trumpai] Precedento neturintys nuostoliai: Ukrainą puolė elitinis 63 jūrų pėstininkų korpusas, skelbiama kuo viskas baigėsi (Video)  ()

Istoriniai nuostoliai Rusijos jūrų pėstininkų brigadoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

155-oji Rusijos jūrų pėstininkų brigada patyrė istorinių nuostolių. Rusijos propaganda apie tai verkšlena choru.

„Telegram“ kanalas „Ukraina 365“ publikuoja vaizdo įrašą.

„Forbes“ duomenimis, nesėkmingas Ukrainos pozicijų šturmas prie Vuhledaro truko apie dvi dienas. Per tą laiką buvo sunaikinti 63 kariai iš jūrų pėstininkų korpuso, kuris yra geriausia šiuolaikinės Rusijos Federacijos armijos dalis. Pastaraisiais mėnesiais ši brigada buvo pagrindinė Rusijos formacija Rytų kryptimi. Tai yra vienas didžiausių Rusijos jūrų pėstininkų nuostolių per vieną operaciją nuo 1990-ųjų Čečėnijos karų.

Anksčiau propagandistas Oleksandras Sladkovas pranešė apie didelius įsibrovėlių nuostolius Pavlovkoje prie Vuhledaro (Donecko sritis).

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas patvirtino, kad įsibrovėlių puolimas prieš Ukrainos garnizoną Pavlovkoje, 45 km į pietvakarius nuo Donecko, buvo atremtas su didžiuliais priešo nuostoliais.

 

Tose keliose vietose, kur veržiasi Rusijos kariai, jie patiria didelių nuostolių ir nieko nelaimi“, – pažymi leidinys. Po nesėkmingo bandymo užimti Kyjivą Ukrainos invazijos pradžioje, 155-oji gvardijos jūrų pėstininkų brigada atsitraukė į Baltarusijos teritorija, o vėliau buvo perkelta į Donbasą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(242)
(0)
(242)

Komentarai ()

Susijusios žymos: