[Žinios trumpai] Įspūdingi video, kaip Ukrainos kariai žengia į Chersoną: rusų kariams duotas beprotiškas įsakymas (Video)  (1)

Oficialu: Chersonas grįžo į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrolę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-12 [Žinios trumpai] Įspūdingi video, kaip Ukrainos kariai žengia į Chersoną: rusų kariams duotas beprotiškas įsakymas (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oficialiai patvirtintas Chersono grįžimas į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrolę. Apie tai penktadienį, lapkričio 11 d., pranešė Ukrainos karinė žvalgyba.

Žinyba pranešė, kad į regiono centrą įžengia Ukrainos daliniai. Rusijos kariuomenės traukimosi keliai buvo paimti į ugnies kontrolę, o bet kokie priešo bandymai atremti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas bus sustabdyti. Kiekvienas rusų karys, kuris priešinsis, bus likviduotas. Vienintelė galimybė išgelbėti savo gyvybę – padėti ginklus ir pasiduoti. Šiuo atveju, Ukraina, vadovaudamasi Ženevos konvencija, karo belaisviams garantuoja maistą ir medicininę priežiūrą. Be to, jie turės galimybę būti iškeisti į Ukrainos belaisvius, kurie dabar yra Rusijos nelaisvėje.

GUR pridūrė, kad pagrindinei Rusijos karių grupei pasitraukus į kairįjį Dniepro krantą, mieste likę Rusijos Federacijos daliniai vadovybės buvo palikti likimo valiai. Vadai paragino rusų karius persirengti civiliais drabužiais ir bandyti patiems pasitraukti iš miesto.

 

Tuo tarpu internete pasirodo nauji vaizdo įrašai iš Chersono centro, kur vietiniai gyventojai džiaugsmingai susitinka su Ukrainos kariuomene. Šiuo metu virš Regioninės valstybės administracijos pastato jau plevėsuoja Ukrainos vėliava.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(105)
(2)
(103)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: