[Žinios trumpai] Skelbiama naujo košmaro pradžia Rusijoje: „Per vėlu baisėtis ir rėkti, rusams teks priprasti prie baisios realybės“  ()

„Rusija turi priprasti prie kūjo. Kur prezidentas yra Putinas, tai buvo, yra ir bus norma“: Nevzorovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija, matyt, turi savo „ISIS“ – privačią karinę kompaniją „Wagner“. Rusai turėtų pasiruošti tam, kad neteisminės egzekucijos taps įprastos šaliai.

Tokią nuomonę savo tinklaraštyje „Telegram“ išreiškė žinomas žurnalistas, publicistas Aleksandras Nevzorovas.

Jis papasakojo apie sensacingą vaizdo įrašą, kuriame ƒ„Wagner“ su kūju įvykdo egzekuciją savo samdiniui. PMC bendražygiai prieš kamerą sutraiškė užverbuoto nuteistojo galvą už pasidavimą Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

„Per vėlu baisėtis ir rėkti“, – pažymėjo Nevzorovas.

Jis priminė, kad V. Putino režimui neteisminės žmogžudystės yra įprastas reiškinys. Vienas garsiausių pastarojo meto atvejų – bandymas nunuodyti opozicijos lyderį Aleksejų Navalną, panaudojus „Novičiok“, kurio nuodai buvo užtepti ant aukos apatinių.

„O koks esminis skirtumas tarp „mėlynųjų apatinių“ ir rūsyje esančio kūju? Nėra jokio", – svarstė žurnalistas.

 

Parodomasis įrašas, jo žodžiais, yra visiškas Rusijos teisėsaugos sistemos ignoravimas. Jau dabar aišku, kad nusikaltėliai nebus nubausti. Neteisėtumas ir anarchija tampa šiuolaikinės Rusijos Federacijos pagrindu.

„Rusija turi priprasti prie kūjo. Kur prezidentas yra Putinas, tai buvo, yra ir bus norma. „Wagner“, Putinas, karas, kūjai, Buča, mobilizacija, „Novičiok“ ir slaptos egzekucijos yra vienos grandinės grandys“, – pareiškė Nevzorovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(108)
(1)
(107)

Komentarai ()

Susijusios žymos: