Rusijoje laukiama galingų riaušių : „Išprotėjusių mobikų banga tiesiog nušluos viską“ (video)  (2)

Aleksandras Nevzorovas mano, kad dėl Putino pradėto karo Rusijos laukia sunkus visuomenės neramumų laikotarpis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mobilizuotieji, kuriuos Kremlius naudoja kare su Ukraina kaip „patrankų mėsą", artimiausiu metu pradės riaušes. Tokią savo nuomonę išsakė žinomas Rusijos žurnalistas, publicistas Aleksandras Nevzorovas vaizdo dienoraštyje „YouTube" kanale.  

„Maždaug po mėnesio, pagal žanro dėsnius, išgyvenusios minios (o jų bus apie 200 tūkst. žmonių), išprotėjusios iš kvailumo, šalčio, bado, utėlių ir beprasmių mirčių, pradės ginkluotas riaušes, ims šaukti, kad „tai ne mūsų karas" ir „laikas paimti Kremlių", – įsitikinęs žurnalistas.

Šių riaušių rezultatą, jo žodžiais, dabar labai sunku nuspėti. „Tai priklauso nuo to, kas taps mobilizuotojų lyderiais ir ar kariuomenės generolai nuspręs panaudoti „mobikus" kaip atpirkimo ožį prie Spasskajos bokšto vartų (Kremliuje, Maskvoje)", – sakė A. Nevzorovas.

 

Taip pat neįmanoma nuspėti, ar Kremliui pavyks numalšinti šias riaušes. A. Nevzorovas įtaria, kad kariuomenė nenorės „susitepti šiuo nešvariu krauju“. Taip pat kyla abejonių, kad iki to laiko jo tariamai ištikimi vasalai Jevgenijus Prigožinas ir Ramzanas Kadyrovas su savo asmeninėmis kariuomenėmis „pritaps" prie Rusijos Federacijos diktatoriaus Vladimiro Putino. Jie gali nuspręsti, kad V. Putino Rusijai nebereikia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(1)
(52)

Komentarai (2)