Nusikaltėlių vadas paskelbė drebinantį pranešimą apie J.Prigožiną kalėjime: „Jis asmeniškai mane tenkino!“ (Video)  (2)

Virš J. Prigožino galvos telkiasi debesys, pasirodę kadrai privers Rusijos Federacijos saugumo pajėgas išsamiau išnagrinėti „Putino šefo“ praeitį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-30 Nusikaltėlių vadas paskelbė drebinantį pranešimą apie J.Prigožiną kalėjime: „Jis asmeniškai mane tenkino!“ (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lapkričio 28 d. internete pasirodė filmuota medžiaga, kurią įrašė buvęs nusikaltimų bosas, pasivadinęs Saša Kurara. Anot jo, Jevgenijus Prigožinas, būdamas kalėjime, buvo „pi@@ras“ ir netgi asmeniškai jį tenkino.

Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Oleksejus Arestovičius nusprendė pakomentuoti įdomų vaizdo įrašą laidos eteryje su Marku Feiginu.

Pasak jo, Kuraros įrašyti vaizdo įrašą paprašė „įtakingi asmenys“. Gali būti, kad Rusijos Federacijos kriminalinei valdžiai nerimą kelia tai, kad zonoje „pi@@ru“ buvęs Prigožinas dabar ne tik vadovauja „Wagner“ PMC nuteistiesiems, bet ir nori prasimušti į šalies politinį elitą Rusijos Federacijoje.

Arestovičius neabejoja, kad tokie kadrai privers Rusijos Federacijos saugumo pajėgas išsamiau išnagrinėti „Putino šefo“ praeitį. Rusijos teisėsaugos institucijose yra laikomasi nuteistųjų sandaros ir „įstatymų“, vadinasi, jiems bus labai nemalonu bendrauti, o juo labiau paspausti ranką „pi@@rui“.

Prigožino kalėjimo praeitis taps tema numeris vienas. Tie, kas nenori jo matyti tarp Rusijos elito, ims dar giliau kasti. Gali būti, kad „Putino šefas“ liks savo vietoje, bet nebegaus premijų ir bonusų, kurias turėjo iki vaizdo įrašo paskelbimo. 

 

Feiginas ir Arestovičius dar nežino, ar tai, ką sakė Kurara, yra tiesa, tačiau bet kuris saugumo pareigūnas gali patikrinti jo žodžius. Be to, tai, ką pasakė Kurara, gali patvirtinti arba paneigti kiti kriminaliniai autoritetai.

Tuo pačiu metu ekspertus labai domina, koks bus paties Prigožino atsakymas į internete pasirodžiusį vaizdo įrašą. Būtų labai keista, jei šio įvykio jis nepakomentuotų.

Kaip ten bebūtų, bet daugelis kalinių turėtų pagalvoti, ar jiems eiti į PMC „Wagner“, kuriam vadovauja „gaidys“ ir „pi@@ras“.

1979 metais Prigožinas gavo pirmą lygtinę bausmę už plėšikavimą. O jau 1981 metais už plėšikavimą ir sukčiavimą buvo nuteistas kalėti 12 metų. Jis buvo paleistas po 9 metų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(152)
(5)
(147)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: