Skabejeva skelbia košmarą Rusijai: „bus suimtas kiekvienas rusas, neišsisuks nei vienas - nei čia, nei užsienyje“ (Video)  ()

Kremliaus propagandistai jau galvoja apie atpildą už karą, kurį jie pradėjo prieš Ukrainą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-01 Skabejeva skelbia košmarą Rusijai: „bus suimtas kiekvienas rusas, neišsisuks nei vienas - nei čia, nei užsienyje“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per pastarąsias kelias dienas antroji svarbiausia Kremliaus propagandistė atvirai pareiškė apie pavojų Rusijos Federacijai Hagos tribunole. Susirūpinusi dėl to, prabilo ir televizijos laidų vedėja Olga Skabejeva.

Skandalingos laidos su Skabejeva per Rusijos Federacijos valstybinį televizijos kanalą ištrauką galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Savo kalboje Skabejeva gąsdino rusus tuo, kad, pralaimėjimo Ukrainoje atveju, Hagos tribunolo teisiamųjų suole atsidurs ne Putino režimas ir okupantai, o neva visi piliečiai. Ji paragino stiprinti Rusijos kariuomenę frontuose, kad Ukraina prašytų paliaubų. Tai, anot propagandistės, padės Kremliui išvengti bausmės už nusikaltimus Ukrainos žmonėms.

„Neduok Dieve. Mes to neleisime, net garsiai to nesakome. Bet staiga, tarkime, kažkas atsitiks ir mūsų šalis nelaimės. Tada turime tikėtis, kad pretenzijos bus pareikštos visiems be išimties! Kad ir kaip būtų rusas: Rusijos Federacijos teritorijoje ar už jos ribų. Tiesiog tie, kurie yra užsienyje, tikriausiai, būtų tuoj pat areštuoti. Ar jis Putino režimo bendrininkas, ar praeivis, nesvarbu! Mes visi būsime kalti! Todėl dabar ant kortos, tiesiogine to žodžio prasme, pastatytas šalies egzistavimas ir kiekvieno Rusijos Federacijos piliečio egzistavimas. Kad be Hagos tribunolų, baudžiamųjų bylų iškėlimo, kompensacijų, reparacijų, kad nieko to neįvyktų, reikalingas karo veiksmų suintensyvinimas, todėl reikia daryti tokį spaudimą, kad jie kreiptųsi į mus dėl paliaubų arba taikos“, – sakė Skabejeva.

 

Visai neseniai Kremliaus propagandos šaltinio „Russia Today“ vyriausioji redaktorė Margarita Simonian taip pat padarė panašų pareiškimą. Tai ji pasakė eteryje su kitu propagandistu Solovjovu. Abu grasino sunaikinti visą pasaulį, kad tik bylos nenukeliautų į Hagą.

Simonian ir Skabejevos pareiškimus savo „Telegram“ paskyroje pakomentavo Rusijos karo ir politikos apžvalgininkas Anatolijus Nesmijanas (El Muridas). Jis įsitikinęs, kad abi propagandistės transliuoja savo asmeninę Hagos baimę, kita vertus, šį jausmą bando primesti visiems rusams, gąsdinant nusikaltimais ir telkiant juos.

 

„Rusijos žmonės prisiims savo dalį atsakomybės už tai, kad „po Putino“ jiems teks srėbti, ką šis režimas padarė šaliai, net ne metus, o ištisas kartas. Mes jau sumokėjome – savo ir savo vaikų ateitimi – už tai, ką šie ne žmonės padarė šaliai. Bet tie, kurie tai daro, ir tie, kurie jiems padėjo, sumokės vėliau. Bet būtinai. O dabar jie labai išsigandę“, – konstatavo rusų tinklaraštininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(3)
(53)

Komentarai ()

Susijusios žymos: