[Žinios trumpai] „Taip sako visi kariai fronte“: DLR karys skelbia neįtikėtiną pareiškimą, kokia kariuomenė šiuo metu yra geriausia pasaulyje  (1)

Ukrainos ginkluotosios pajėgos šiuo metu yra geriausia kariuomenė pasaulyje: tai pripažįsta ir priešai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjus devyniems mėnesiams po karo su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis, Rusijos kariuomenė teigia, kad Ukrainos kariuomenė yra geriausia armija pasaulyje. Tai pareiškė „DLR“ kovotojas Aleksandras Žučkovskis, duodamas interviu vienam iš Rusijos leidinių.

Atsakydamas į žurnalisto klausimą apie realų Ukrainos kariuomenės lygį, Žučkovskis teigė, kad labai vertina Ukrainos ginkluotųjų pajėgų meistriškumą ir lygį.

„Lygis aukštas. Apskritai iš mūsų vaikinų - ir senų, ir ką tik mobilizuotų - labai dažnai galima išgirsti komplimentų priešui. Aukštas pasirengimo lygis ir didelis personalo atsparumas - jie yra geri gynyboje“, – sakė jis.

 

Bendrai vertindamas Ukrainos kariuomenę, Žučkovskis, kalbėdamas apie Rusijos kariuomenę, pabrėžė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos šiuo metu yra geriausia kariuomenė pasaulyje. Ukrainos kariškiai, užgrūdinti 8 metus trukusio karo Donbase, turi karo patirties ir yra aprūpinti naujausia NATO ginkluote.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(282)
(3)
(279)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: