[Žinios trumpai] „Rusija neša tik mirtį ir nelaimes“: net propaganda šokiruota, kas iš tiesų vyksta okupuotame Donecke (Video)  ()

Rusijos pradėtas karas dramatiškai pablogino gyvenimą okupuotame Donecke.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propaganda pripažino, kad prasidėjęs Rusijos karas Ukrainoje dramatiškai pablogino gyvenimą okupuotame Donecke, kuris ir taip buvo nelengvas. Tačiau, palyginti su tuo, kaip Doneckas gyvena dabar, ankstesnius 8 metus (nuo 2014 m.) galima laikyti ramiais ir taikiais laikais.

Tai interviu „Komsomolskaja pravda“ pareiškė Rusijos propagandistas Dmitrijus Stešinas, kurio pareiškimai patraukė Ukrainos žurnalisto ir tinklaraštininko Deniso Kazanskio dėmesį.

Savo „Telegram“ kanale jis pažymėjo, kad sielvarto, kurį Rusija atnešė Donbasui, dydis yra toks didelis, kad Rusijos propagandistai patys tai pripažįsta.

„Rusijos propagandistas Dmitrijus Stešinas pasakoja, koks gyvenimas Donecke po to, kai Putinas pradėjo „gelbėti Donbasą nuo genocido“. Beprasmė mėsmalė, sielvartas, kraujas, luošiai...

 

Tik priminsiu, kad visa tai vyksta mieste, kur prie Ukrainos vyravo ramus gyvenimas, buvo rengiamos Euro-2012 rungtynės, statomi oro uostai, stadionai, prekybos centrai. Rusija atneša tik mirtį ir nelaimes, ir tai pripažįsta net Rusijos propagandistai“, – rašo Kazanskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(1)
(74)

Komentarai ()

Susijusios žymos: