„General SVR“: Kremliaus elito gretose prasidėjo stiprūs neramumai, gali būti Putino pašalinimas  ()

Kremliaus elito gretose prasidėjo stiprūs neramumai, tikina šaltinis, vis aktyviau kalbama apie prezidento eliminavimo scenarijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino delsimas kreiptis į Federalinę asamblėją nervina jo paties elitą. Ten vis aktyviau kalbamasi apie prezidento eliminavimo scenarijų.

Šia informacija pasidalijo įtakingas anoniminis „Telegram“ kanalas „General SVR“, kuris teigia turintis šaltinių aukščiausiuose Rusijos valdžios sluoksniuose. Paskelbtų duomenų patvirtinimo kol kas nėra.

Šaltinis tikina, kad renginio atidėjimas labiausiai rūpi Rusijos Federacijos galios bloko vadovybei. Tai, kad diktatorius atmetė žinią, greičiausiai bus dar viena vinis į jo paties režimo karstą.

„Žinutės nebuvimą šiais metais elitas suvoks kaip Putino, kaip prezidento, teisėtumo pabaigą. Tai sukels judėjimą tarp elito, kuris pradės aktyviai ieškoti savo vietos Rusijoje po Putino“, - rašo kanalas „Telegram“.

 

Jis tikina, kad kai kurie ypač uolūs Kremliaus elito asmenys jau diskutuoja apie būtinybę nušalinti V. Putiną iš pareigų, siekiant „išsaugoti režimo stabilumą“, tačiau kol kas iniciatyvos neskuba rodyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(2)
(21)

Komentarai ()