3D televizoriai atsiranda ir Lietuvoje, bet dar nėra ko žiūrėti  (20)

Sparčiai populiarėjančios trimačio vaizdo technologijos braunasi į buitį. Lietuvoje jau galima įsigyti 3D technologijos televizorių, tačiau nepagailėję pinigų pirkėjai visgi negalės naudotis visais pranašumais, rašo „Verslo žinios“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lietuvoje su 3D technologijomis televizorius „Sony“ kol kas siūloma įsigyti internetu. internetprekyba.lt nurodo, kad tokio televizoriaus kaina 9.999 litų, tačiau kol kas sandėlyje tėra vienas egzempliorius. Cpu.lt irgi kol kas nenorodo kainų.

Tradicinės prekybos bendrovės irgi žada, kad 3D televizoriai pasirodys netrukus - pavasarį. Pirmieji į rinką produkciją žada pristatyti „Sony“ ir „Samsung“.

Tačiau 3D gerbėjai turi žinoti, kad vien televizoriaus nepakaks, reikės ir specialaus DVD grotuvo, galinčio atkurti 3D formatą. Taip pat akinių. Kainos dar nėra aiškios, bet preliminariai galima prognozuoti, kad grotuvai kainuos dar apie 1,5-2 tūkst. Lt, o akiniai - iki 1,3 tūkst. Lt.

Kol kas dar ir žiūrėti per 3D televizorių nelabai yra ką. Neskaitant kelių jau pastatytų ar dar planuojamų statyti filmų, kino platintojai nežada, kad strimgalviais puls leisti dideliais kiekiais 3D formato filmus. Na, o apie lietuviškus 3D TV kanalus nėra kol kas jokių žinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (20)

Susijusios žymos: