„Jie nusprendė nužudyti Putiną“ – Rusijos žurnalistė skelbia apie slaptą JAV planą (video)  (3)

Krymo praradimas paspartins Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino valdžios praradimo procesą, mano Julija Latynina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jie nusprendė nužudyti V. Putiną". Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pasirodymas pusiasalyje visiškai atitinka Vašingtono interesus.

Tokią nuomonę interviu su Natalija Vlaščenko išsakė rusų žurnalistė ir istorikė Julija Latynina.

Ji pažymėjo, jog JAV suteikia Ukrainai pakankamai karinės pagalbos karui laimėti. Yra tik vienas niuansas – amerikiečiai nori ištempti laiką iki pergalės, nepaisant Ukrainos žmonių kančių. Tai yra Vašingtono taktika.

„Ginklai tiekiami pakankamai normaliu tempu. Ir, sprendžiant iš šių siuntų dydžio, jie skirti Ukrainos laimėjimui. Kitas dalykas, kad amerikiečiai, atrodo, nusprendė kaitinti situaciją lėtai, kad nebūtų panaudotas branduolinis ginklas. Ir dėl to jie neleidžia greitinti situacijos. Žiūrint, kaip tiekiami ginklai ir pamažu visa tai auga, dingo paskutinės mano abejonės, jog jie nusprendė pašalinti V. Putiną", – kalbėjo žurnalistė. Ji paaiškino, jog JAV ketina tai padaryti netiesiogiai.

 

„Turint omenyje, kad nei Ukrainos ginkluotosios pajėgos, nei NATO neįžengs į Maskvą, V. Putiną gali nužudyti jo paties bendrininkai su kuriais vėliau prasidės derybos. Kad tai įvyktų, V. Putinas turi patirti radikalų karinį pralaimėjimą, tai yra prarasti Krymą", – savo nuomone dalijosi J. Latynina. Ji patikslino, kad ukrainiečių vykdoma Krymo deokupacija visiškai atitinka Vašingtono strateginį tikslą stiprinti pasaulinį saugumą, tačiau tai turi būti daroma lėtai. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(7)
(68)

Komentarai (3)