[Žinios trumpai] Lavrovas nuėjo į Švedijos tualetą ir buvo šokiruotas: „Neįsivaizduojate, kaip tai nežmoniška, tai tiesiog nežmoniška“  ()

Lavrovas prašneko apie tai, kad Švedijoje trūksta „žmogiškų“ galimybių normaliam apsilankymui tualete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos užsienio reikalų ministerijos vadovas Lavrovas prašneko apie tai, kad Švedijoje trūksta „žmogiškų“ galimybių normaliam apsilankymui tualete. Per „Primakov Readings“ forumą Maskvoje jis pasakojo, kaip per ESBO Užsienio reikalų ministrų tarybos viršūnių susitikimą Švedijoje nuėjo į tualetą, tačiau atskirų kabinų vyrams nebuvo.

„Paklausiau: „Čia skirta ponioms ar džentelmenams?“ - Jie man atsakė: „Pas mus viskas yra bendra.“ – Nepatikėjau, bet iš tikrųjų taip ir buvo. Neįsivaizduojate, kaip tai nežmoniška“, – sakė jis.

Ir pačiu metu socialiniuose tinkluose Lavrovui buvo pateiktas atsakymas, parodyta, kaip atrodo paprastas rusiškas tualetas Novosibirske (Rusijos Federacijos regioninis centras, kuriame gyvena 1,6 mln. žmonių). Dieną prieš tai, Novosibirsko miesto tarybos deputatė Svetlana Kaverzina išdidžiai savo socialiniuose tinkluose paskelbė įrašą apie tualeto remontą autobusų stotelėje, liaupsinantį eilinį medinį tualetą.

„Įdomu, ką Lavrovas mano apie medinį tualetą su skyle grindyse, esantį milijoną gyventojų turinčiame Rusijos mieste? Kaip čia su lytiškumu ir žmogiškumu?" – vartotojai kreipiasi į Rusijos ministrą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(180)
(7)
(173)

Komentarai ()

Susijusios žymos: