[Žinios trumpai] Išgyveno tik vienas: daugybė „Wagner“ smogikų bandė pabėgti ir užsirovė ant ukrainiečių (Video)  ()

Iš 20 „wagneriečių“ išgyveno tik vienas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasidavė kalinys, kurį Prigožinas užverbavo viename iš Rusijos Federacijos kalėjimų. Manė, kad pateks į „kurortą“, bet atsidūrė pačiame karo įkarštyje – fronto linijoje.

Gruodžio 9 d. „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“ paskelbė filmuotą medžiagą, kurioje užfiksuotas „wagnerietis“, kuris stebuklingai išgyveno mūšyje su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis.

Belaisvis nurodė, kad jo vardas Michailas, o šaukinys – „Morko“. Pasak jo, vadas juos pasiuntė į fronto liniją, o pats dingo nežinoma kryptimi.

Jis teigia, kad  penki „wagneriečiai“, paėmę racijas, perėjo į kitas pozicijas, taip palikdami juos be ryšio. Likusieji nusprendė pasislėpti kitoje miško juostoje, tačiau bėgant juos užklupo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų minosvaidžio ugnis.

 

„Wagnerietis“ buvo sužeistas ir ėmė šauktis pagalbos. Savieji nepriėjo, tačiau priėjo du ukrainiečių gynėjai, kurie jį paėmė į nelaisvę.

„Vagneriečio“ teigimu, bėgusių į kitą miško juostą buvo 20. Gali būti, kad jis vienintelis išgyveno.

Vaizdo įrašo pabaigoje „Morko“ paragino kalinius nepasitikėti Prigožinu ir jo „biuru“, kuris verbuoja žmones, o paskui juos apgaudinėja, įmesdamas į pragarą kare.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(0)
(73)

Komentarai ()

Susijusios žymos: