[Žinios trumpai] Propaganda viešai pripažino, kad Rusija apgavo L/DNR: kas iš tikrųjų laukia Donbaso gyventojų (video)  ()

Per Kremliaus NTV transliaciją vienas iš Rusijos ekspertų leido suprasti, kad L/DNR gyventojai nieko gero nesitikėtų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„NTV“ eteryje rusai pripažino, kad RF apgavo L/DNR gyventojus savo pažadais: „Jie to neturės".

Žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis atkreipė dėmesį į laidos „Susitikimo vieta" transliacijos fragmentą, kurio metu vienas iš Rusijos ekspertų leido suprasti, kad nieko gero L/DNR, kaip Rusijos Federacijos dalies gyventojams nebus, o Kremliaus ir Rusijos propagandistų pažadai nenumatomi ištesėti.

„Buvau Donbase. Ten žmonės labai tikisi prijungimo prie Rusijos. Jiems sako, kad pensijos ir atlyginimai bus tris kartus didesni. Bet praeis mėnuo, o to nebus, ir ką daryti?" – atvirai kalba rusų ekspertas. Savo ruožtu D. Kazanskis pažymi, kad visos kalbos apie „gerai maitinamą gyvenimą" Rusijoje, kurias provokatoriai ir propagandistai žadėjo Donbasui nuo 2014 metų, yra tiesiog melas.

 

„Apie tai rašau nuo 2014 m. Pačioje Rusijoje provincija (tas pats Donbasas) gyvena skurde. Joks stebuklas neįvyks net jei Rusijos Federacija nuspręs aneksuoti Donbasą, nes „rusų pasaulis" neatnešė gerovės. Dabar patys rusai tai tiesiogiai pripažįsta. Rusija atsineša tik karus, žmogaus teisių stoką ir skurdą", – pastebi Ukrainos žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(96)
(0)
(96)

Komentarai ()

Susijusios žymos: