Rusijoje šaudynės: „dezertyrai su automatais jau šaudo rusus, vėliau atvarys ir su tankais“ (Video)  ()

„Kol kas šie dezertyrai tik su automatais. Vėliau varys su tankais.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos mieste Novošachtinske (Rostovo sritis, Rusija), netoli sienos su Ukraina, vyras iš automato šaudė į policininkus. Žiniasklaida rašė, kad tai dezertyras, su ginklu pabėgęs iš vieno Rusijos kariuomenės dalinio Ukrainoje.

Trys policininkai šukavo vietovę, kai netikėtai miške pamatė vyrą su kareiviška apranga ir su automatu. Rusijos „Telegram“ naujienų kanalas „Baza“ rašė, kad, pamatęs darbuotojus, nepažįstamas asmuo ėmė į juos šaudyti.

 

Vienas sužeistas Rusijos saugumo pareigūnas buvo skubiai paguldytas į ligoninę.

Gyvenvietėje buvo įvestas planas „Sirena“, policijos pareigūnams liepta vilkėti apsaugines liemenes ir apsiginkluoti automatais. Mieste buvo uždaryti išvažiavimai ir įvažiavimai. Po susišaudymo nepažįstamajam pavyko pasprukti – jo buvo ieškoma mieste ir apylinkėse.

Rusų tinklaraštininkas Anatolijus Nesmijanas pastebi, kad netrukus Rusiją gali užklupti didelė nusikalstamumo banga, kurią išprovokuos nuo Rusijos armijos į regionus bėgančios dezertyrų gaujos su ginklais.

„Kol kas šie dezertyrai  tik su automatais. Vėliau varys su tankais. Tada supras, kad būnant ginkluotos gaujos dalimi yra lengviau ir patogiau įsitraukti į asmeninę specialią turto perskirstymo operaciją. Įdomu tik, kad kai vienas nelabai protingas žmogus apsisprendęs vasario mėnesį, suprato kas galų gale bus, ar buvo laimingas nežinia? Blogai kai prižiūrėtojas tampa aukštu vadovu: bet kurioje vietoje jis su savo intelektu liks nevykėlio pozicijoje“ – pažymi Nesmijanas.

P.S. Dezertyras buvo sugautas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(122)
(4)
(118)

Komentarai ()

Susijusios žymos: