[Žinios trumpai] Rusijos gynybos ministerija sutrinta į miltus: propagandistė išdavė „karines paslaptis“ kas iš tikro vyksta Luhanske  ()

Rusų okupantai patiria didelių nuostolių Luhansko srityje – jų ligoninės yra prikimštos sužeistųjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistė Anastasija Kaševarova neigia Rusijos generolo leitenanto Igorio Konašenkovo ​​teiginius, kad Rusijos kariuomenė „neturi nuostolių“. Ji išdavė karines okupantų paslaptis apie perkrautą ligoninę Luhanske, kurioje guli 1195 pacientai: ir Rusijos Federacijos kariai, ir „Wagner“ smogikai, ir kolaborantai.

„17 operacijų per dieną. Chirurginių slaugytojų neužtenka. Vidutinio lygio medicinos personalo etatas mažas, krūvis didelis“, – sako ji.

Anot jos, Rusijos Federacijos gynybos ministerija per beveik 10 karo mėnesių neužmezgė ryšio su okupantų artimaisiais. Į ligonines patekę rusai negali apie save papasakoti artimiesiems ir mano, kad oficialiai yra dingę arba mirę. Ministerija tyli ir nesistengia padėti.

„Per televizorių rodo lauko vonias, bet visa tai yra vitrinų puošyba. Svatovo kryptimi nesiprausiama ištisus mėnesius. Nėra galimybės išdžiovinti rūbų“, – rašo ji, teigdama, kad Ukrainos kariuomenę gelbsti NATO pirmosios pagalbos vaistinėlės ir rotacija.

 

„Bet rotacijos praktiškai nėra“, – sakė „savanorė“, pabrėžusi, kad Rusija savo kariuomenės tinkamai neaprūpina.

(124)
(0)
(124)

Komentarai ()

Susijusios žymos: