[Žinios trumpai] Rusiją drebina iš Ukrainos grįžtantys sužvėrėję kariai: kilo muštynės, prie kavinės susprogdino granatą  ()

Per sprogimą buvo sužeistas civilis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai, pripratę prie žiaurumų Ukrainoje, grįžę į Rusijos Federaciją ir toliau vykdo nusikaltimus. Netoli Voronežo esančioje Podgorenskio gyvenvietėje kariškiai prisigėrė ir surengė žiaurias muštynės.

Rusijos žiniasklaida nutyli šį incidentą, apie jį praneša anoniminis „Telegram“ kanalas „ASTRA“.

Skandalas kilo šeštadienį, gruodžio 24-osios naktį. Du okupantai iš karinio dalinio Nr. 29760 Artiomas Šapovalovas ir Ivanas Kirejevskis paprašė vadovybės leidimo, kad nueitų į parduotuvę, o patys nuėjo išgerti į gyvenvietėje esančią kavinę „Liudmila“. Baigėsi blogai.

„Jie vartojo alkoholį ir pradėjo konfliktuoti su kavinės lankytojais, vėliau konfliktas peraugo į muštynes. Kažkuriuo momentu Kirejevskis išsitraukė F-1 granatą ir susprogdino, įmetęs į kavinei priklausančią automobilių stovėjimo aikštelę", – pasakojo šaltinis.

 

Pranešama, kad per sprogimą buvo sužeistas civilis. Be to, apgadinti ir aikštelėje buvę automobiliai.

Žinoma, kad šie „išvaduotojai“ į bėdą pateko vos grįžę iš karo. Jie veikė Charkivo srityje kaip Rusijos Federacijos okupacinės armijos dalis. Į Voronežo sritį jie tariamai atvyko „oficialiais reikalais“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(100)
(2)
(98)

Komentarai ()

Susijusios žymos: