[Žinios trumpai] „Pačiomis gėdingiausiomis sąlygomis“ – Rusijos kariuomenės korespondentas skelbia apie visišką RF ginkluotųjų pajėgų žlugimą  (1)

Rusijos karo propagandistas pasakojo apie Rusijos kariuomenės problemų mastą, kai mobilizuotieji nenori kariauti ir atvirai atsisako vykdyti įsakymus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė susiduria su vis sunkesnėmis problemomis, kurių masto nuslėpti jau neįmanoma. Rusijos karo propagandistas Jevgenijus Rasskazovas skambina pavojaus varpais savo „Telegram“ kanale „Govorit TopaZ“, atskleisdamas Rusijos kariuomenės katastrofos mastą.

„TopaZ“ pripažįsta, kad Rusijos armijai labai trūksta amunicijos, o tai, atsižvelgiant į artilerijos ir sviedinių tiekimą Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, tampa kritiška problema Maskvai. „Jei niekas nepasikeis, artimiausiu metu priešas pradės įgyti artilerijos dominavimą fronte. Mes stengiamės įšaldyti konfliktą pačiomis gėdingiausiomis sąlygomis, kad spėtume padidinti gamybos pajėgumus, kurie padengs deficitą", sako Rasskazovas.

Anot „TopaZ“, Rusijos mobilizacija visiškai nepavyko, nes didžioji dauguma „mobikų“ nebuvo pasiruošę kovinėms operacijoms. Jie ne tik neturi karinio pasirengimo, bet ir neturi motyvacijos kautis. Už ką tiksliai jie turėtų mirti Ukrainos teritorijoje, mobilizuoti rusai nesupranta.

 

Be to, nesuprasdami karo su Ukraina priežasčių rusai masiškai ir sąmoningai sabotuoja karines operacijas ir vadovybės įsakymus. Sėdi apkasuose ir geria alkoholinius gėrimus – rusų pozicijose vyrauja girtavimas. „Aš dar turiu ką pasakyti apie idiotus ir išdavikus, kurie amžinai degs pragare už kiekvieną pralietą rusų kareivio kraujo lašą, bet manau, kad to užtenka, kad suprastumėte bendrą vaizdą“, – sako jis.

(291)
(10)
(281)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: