Rusijos karo nusikaltėlis Strelkovas prognozuoja visišką katastrofą: iš Rusijos bus atimtas ne tik Krymas - jau kalbama ir apie Kubanę, ir apie Sočį  (1)

Dėl dabartinio karo Rusija praras ne tik savo okupuotas teritorijas Ukrainoje, bet ir dalį savo žemių, įsitikinęs Igoris Girkinas-Strelkovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo nusikaltėlio Igorio Girkino (Strelkovo ) nuotaika prastėja kiekvieną dieną. Dabar jis jau įsitikinęs būsimu Rusijos kariniu pralaimėjimu ir prognozuoja teritorijų praradimą. Strelkovas savo nepavydėtiną prognozę Rusijos Federacijai paskelbė gruodžio 29 d. Ištrauką galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Strelkovas skundžiasi, kad prezidentas Vladimiras Putinas ir gynybos ministras Sergejus Šoigu yra nepajėgūs laimėti karo prieš Ukrainą. Ypač griežtai jis pasisakė apie Šoigu ir Generalinio štabo viršininką Valerijų Gerasimovą.

„Šoigu sužlugdė „specialiąją operaciją“, pavertė mūsų kariuomenę parado įstaiga fejerverkams ir šventėms rengti... Jei nepakeisi vagies Šoigu ir kretino generalinio štabo viršininko, tada karas bus pralaimėtas“, – sakė garsus karo nusikaltėlis.

 

Jis baiminasi, kad dėl šio karo Rusija susitrauks. „Ir Kubanė bus okupuota, ir Sočis bus okupuotas, ir Krymas bus okupuotas. Ir ne tik. Viskas, kas bus „skanu" gerbiamiems vakariečiams, viskas bus okupuota", - sakė Strelkovas.

(75)
(3)
(72)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: