„Šį vaizdo įrašą reikia parodyti Macronui“: paaiškėjo, ką sudaužė Rusija per ataką, kurią tiesiogiai transliavo Prancūzijos televizija (video)  ()

Rusija įvykdė smūgį Družkivkos miestui, esančiam netoli nuo fronto linijos prie Bachmuto, kuris atsitiktinai pateko į tiesioginę Prancūzijos televizijos transliaciją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-04 „Šį vaizdo įrašą reikia parodyti Macronui“: paaiškėjo, ką sudaužė Rusija per ataką, kurią tiesiogiai transliavo Prancūzijos televizija (video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šis vaizdo įrašas turi būti parodytas E. Macronui". Naktinė prancūzų reporterio istorija, turėjusi papasakoti apie Kramatorsko apšaudymą, žlugo dėl staigaus išpuolio Družkivkoje, netoli nuo fronto.

Dėl Rusijos puolimo buvo sugriauta arena, apgadinti pastatai, autobusų stotis, bažnyčia, gyvenamasis pastatas ir ūkiniai pastatai. Vienas žmogus sužalotas. Gražūs ir modernūs rūmai „Ledo arena", kuriuose vyko dailiojo čiuožimo ir ledo ritulininkų varžybos bei treniruotės, akimirksniu virto griuvėsiais.

„Telegram" kanalo „Ukraina 365" abonentai išreiškė savo nuomonę šiuo klausimu:

„Prieš tai atskrido raketa į Kramatorską, vėliau matyt, išėjo filmuoti istorijos, o paskui ataka prieš Družkivką. Reikia šį vaizdo įrašą parodyti ponui E. Macronui, kad jis savo akimis pamatytų, kas yra tas Kremliaus nykštukas, ką daro Ukrainos teritorijoje, žudo žmones ir griauna taikius miestus. Jis pasitiki savo žurnalistais, galbūt tada apsigalvos dėl nykštuko „veido išgelbėjimo".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(113)
(0)
(113)

Komentarai ()

Susijusios žymos: