[Žinios trumpai] Bus didelis skandalas Rusijoje: „mobikas“ pasikorė po žiauraus „kadyroviečių“ pažeminimo - „kai ką su manimi padarė“ (Foto)  (2)

Žurnalistų teigimu, į okupuotą Luhansko sritį kovoti atvykęs rusas savo žmonai prisipažino, kad jam „kažką padarė“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-05 [Žinios trumpai] Bus didelis skandalas Rusijoje: „mobikas“ pasikorė po žiauraus „kadyroviečių“ pažeminimo - „kai ką su manimi padarė“ (Foto)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotoje Luhansko srityje pasikorė mobilizuotasis RF ginkluotųjų pajėgų karys. Paliktame raštelyje jis teigė, kad jį išprievartavo „kadyroviečiai“. Apie tai rašo „Telegram“ kanalas „Ieškok savų“, kurio kūrėjas yra Vidaus reikalų ministerijos vadovo patarėjas Viktoras Andrusivas.

Kaip nurodyta, rusų karys buvo rastas pasikoręs daugiaaukščio namo laiptinėje, netoli nuo mobilizuotų rusų dislokavimo vietos.

Prie jo rastas raštelis, skirtas žmonai. Jame jis pranešė, kad čečėnų kovotojai iš „Achmat“ bataliono fronto linijoje tyčiojasi iš rusų, atiminėja iš jų pinigus ir netgi prievartauja.

 

„Ksiuša, jie atėmė visus pinigus, kuriuos atsiuntei, ir kažką man padarė. Žinok, kad aš priešinausi“, - rašė žmonai vyras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(130)
(8)
(122)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: