Dakare – „Audi“ komandos košmaras: iš kovos dėl titulo pasitraukė du iš trijų ekipažų (Video)  ()

Šeštasis greičio ruožas, kurį išvakarėse organizatoriai nusprendė 100 kilometrų sutrumpinti, buvo nesėkmingas ne tik kelioms lietuvių komandoms, tačiau šiame Dakare su elektromobiliais besivaržančiai „Audi“ komandai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau ankstų rytą Vaidoto Paškevičiaus ekipažas pranešė, kad šiame greičio ruože nestartuos, dėl sunkvežimio gedimo, o greičio ruožui įpusėjus Laisvydą Kancių techninės problemos užklupo trasoje

Vis dėlto, nesklandumų neišvengia ir dėl lyderio pozicijos kovojantys lenktynininkai. Pirmiausia Dakaro organizatoriai pranešė, kad 212 greičio ruožo kilometre avariją patyrė Stephane Peterhanselio ekipažas, o prancūzo šturmanui Edouardui Boulanger prireikė medikų pagalbos. Taip pat iš Prancūzijos kilusį šturmaną, dėl nugaros skausmų medikai sraigtasparniu išgabeno į ligoninę.

Lyg to „Audi“ komandai būtų negana, toje pačioje greičio ruožo vietoje avariją patyrė ir kitas komandos ekipažas – Carlosas Sainzas ir Lucas Cruz. Laimė, šio įvykio metu ekipažas nenukentėjo, tačiau automobilis buvo apgadintas. Organizatorių pateiktame vaizdo įraše matyti, kad šalia automobilio guli išlaužtas ratas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: