Putinas ko gero pridėtų į kelnes: Strelkovas pasiūlė „beprotiškai stiprų žingsnį“, kuris sudrebintų Kyjivą, o Rusijos kariai būtų euforijoje  ()

Rusijos teroristas Igoris Girkinas-Strelkovas Putinui pasiūlė pačiam pasinaudoti „Kalėdinėmis paliaubomis“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas nurodė gynybos ministrui Šoigu sausio 6–7 dienomis Ukrainoje vienašališkai paskelbti „kalėdines paliaubas“. Rusija iš karto sulaužė šį pažadą ir per visą fronto ilgį vyko mūšiai, Ukrainoje gaudė oro pavojaus sirenos. Ukrainiečiai jų net neketino laikytis.

Sausio 4 d., Girkinas savo puslapyje socialiniame tinkle pakomentavo Rusijos Federacijos prezidento pasiūlymą ir pavadino jį „stipriu žingsniu“. Bet pasiūlė žengti ir antrą „stiprų žingsnį“, kurį „įvertintų“ ne tik Kyjivas, bet ir fronto linijoje esantys Rusijos ginkluotųjų pajėgų kariai. Girkinas norėtų, kad Kremliaus vadovas „kalėdinėms paliauboms“ atvyktų į vieną iš Donecko srities miestų, esančių fronto linijoje, ir ten su savo kariais švęstų stačiatikių Kalėdas.

 

Bet paliaubų nebus. Apsišaukėliškos Donecko Liaudies Respublikos lyderis Pušilinas neplanuoja vykdyti Putino įsakymo ir apie tai paskelbė savo puslapyje socialiniame tinkle.

(18)
(3)
(15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: