[Žinios trumpai] Nevzorovas apie Putino poelgį: „Net Hitleris niekada nepasiekė tokio lygio“  (1)

„Net niekšas Hitleris niekada nepasiekė tokio lygio, bet ir jo padėtis niekada nebuvo tokia beviltiška kaip Putino.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje atėjo „naujų didvyrių“ laikas. Dabar rusai turėtų šlovinti buvusius kalinius, padariusius sunkius nusikaltimus, bet atleistus nuo atsakomybės, sudalyvavus kare prieš Ukrainą.

Vienas iš šių „naujųjų herojų“ buvo Dmitrijus Kariaginas, prieš aštuonerius metus nužudęs savo 87 metų senelę, Didžiojo Tėvynės karo veteranę.

Leidinio „Agentstvo“ duomenimis, 2014 metais Kazanėje vyras nužudė savo močiutę. Iš pradžių įkalbėjo parduoti butą už 820 tūkstančių rublių, o paskui nuvežė į garažą, kur plaktuku trenkė į galvą. Kariaginas artimiesiems pasakojo, kad jo močiutė persikėlė į Ukrainą, todėl apie jos mirtį iš karto nebuvo žinoma.

2016 metais teismas jam skyrė 14,5 metų bausmę griežtojo režimo kolonijoje.

„Wagner“ įkūrėjas Jevgenijus Prigožinas jam ir kitiems nuteistiesiems pažadėjo laisvę ir liaudies pagarbą. Netrukus „herojai“ grįš namo.

 

Žurnalistas Aleksandras Nevzorovas mano, kad Putinas žino, kas vyksta, ir pritaria visiems Prigožino veiksmams. Tačiau ekspertų prielaidos, kad visuomenė pasipiktins dėl to, yra nepagrįstos. Rusai bijos dar labiau ir dar „nuolankiau linkčios Putinui“.

„Net niekšas Hitleris niekada nepasiekė tokio lygio, bet ir jo padėtis niekada nebuvo tokia beviltiška kaip Putino“, – reziumavo Nevzorovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(109)
(6)
(103)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: