Rusijoje artimiausiais mėnesiais bus didžiulis kriminalinis sprogimas: Podoliakas skelbia apie artėjantį košmarą  ()

Podoliakas paskelbė oficialią Rusijos Federacijos vidaus reikalų ministerijos statistiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos teritorijoje auga sabotažų skaičius, ateityje jis tik didės.

Apie tai informacinio teletono eteryje kalbėjo Prezidentūros vadovo patarėjas Michailas Podoliakas. Jis paskelbė oficialią Rusijos Federacijos vidaus reikalų ministerijos statistiką, pagal kurią, su Ukraina besiribojančiuose regionuose, nusikalstamų veiklų skaičius išaugo 600 proc.

„Padidėjo ir visoje šalyje. Šis sabotažo mastas tik augs. Visi sprogdins, plėšys ir grobstys. O apie kriminalinę situaciją Rusijos Federacijoje pakalbėsime maždaug po 3-4 mėnesių. Bus nuostabus laikas“, - sakė jis.

Be to, Prezidentūros vadovo patarėjas įsitikinęs, kad Rusijos Federacijoje augs vidiniai partizaniniai ir sabotažo judėjimai.

Rusijos teritorijoje vyksta daug konfliktų. Yra daug etninių grupių, kurios visada turėjo didelių apribojimų. Pavyzdžiui, Baškirija, Ičkerija, Ingušija ir Šiaurės Osetija. Ir net Buriatija. Visos jos turės tam tikrų pretenzijų, ir jos palaipsniui didės“, – pridūrė jis.

 

Podoliakas pabrėžė, kad Rusijos pralaimėjimas Ukrainoje desakralizavo Putino asmenybę, jo aplinką ir pačią valdžios vertikalę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(130)
(2)
(128)

Komentarai ()

Susijusios žymos: