[Žinios trumpai] Rusijai smogė raketa: Belgorodo srityje galingi sprogimai - skelbiama, kas vyksta (video)  ()

Rusijos žiniasklaida pranešė apie raketos nukritimą Naujojo Oskolo teritorijoje, o Belgorodo srities gubernatorius teigė, kad vietos gyventojai matė gaisrą gamybinėje bazėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ketvirtadienio, sausio 12 d., vakare Naujojo Oskolo (Belgorodo sritis, Rusija) gyventojai danguje išvydo blyksnį ir išgirdo virtinę sprogimų. Pirmąją informaciją apie ekstremalią situaciją paskelbė vietinis „BelPlus Telegram" kanalas.

Kanale paskelbtas vaizdo įrašas nufilmuotas automobilio vairuotojo. Vyro teigimu, nuo sprogimo buvo apgadintas jo automobilio priekinis stiklas.

Savo ruožtu kanalas „Belgorodo apžvalgininkas" rašė, jog po dviejų sprogimų, nuo kurių drebėjo vietos gyventojų langai, danguje matėsi pašvaistė. Kaip praneša žiniasklaida, į įvykio vietą išvyko specialiosios tarnybos.

Be to, Rusijos leidinys „Readovka" paskelbė informaciją, kad įvyko trys sprogimai. O jų priežastis – nukritusi raketa, kurią numušė Rusijos oro gynybos pajėgos. Žiniasklaida teigia, kad policija ir gydytojai dirba vietoje, o aukų dėl įvykio nėra.

 

Į informaciją apie incidentą sureagavo ir Belgorodo srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas. Savo „Telegram" kanale pareigūnas rašė, kad žmonės matė gaisrą gamybinėje bazėje, kilusį remonto darbų metu.

„Aukų nebuvo. Visos operatyvinės tarnybos likviduoja pasekmes", – apibendrino V. Gladkovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(1)
(57)

Komentarai ()