[Žinios trumpai] „Tu-22M3 įgula žinojo, kas bus paspaudus mygtuką“: kariuomenė skelbia, kas atsakingas už mirtinas skerdynes Ukrainoje  ()

Rusijos bombonešio „Tu-22M3“ įgula žinojo pasekmes, tačiau įvykdė teroristinį savo vadovybės įsakymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos oro pajėgos pakomentavo nežmonišką V. Putino armijos smūgį Dnipro daugiaaukščiam pastatui, kuriame, naujausiais duomenimis, jau žuvo daugiau nei 30 žmonių, o dešimtys dingo be žinios.

Sausio 14-ąją į gyvenamąjį namą raketą paleidusio Rusijos bombonešio „Tu-22M3“ įgula žinojo pasekmes, tačiau įvykdė teroristinį savo vadovybės įsakymą.

Nacionalinio teletono eteryje Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pranešėjas Jurijus Ignatas pažymėjo, kad Rusijos pilotai yra tiesiogiai atsakingi už teroro aktą Dnipro mieste. Į miestą pataikė rusiška „Kh-22“ raketa, kurios Ukrainos ginkluotosios pajėgos nepajėgia numušti.

Bombonešio „Tu-22M3“ įgula išvakarėse aptarė skrydžio užduotį ir žinojo, iš kokio atstumo teks šaudyti ir kokias pasekmes tai sukels. Jie suprato, kad tokia amunicija pataikyti į tankiai apgyvendintą miestą yra grynas terorizmas.

 

„Jie (pilotai) žino, kokia galinga yra „Kh-22“ raketa su 950 kg kovine galvute ir kokia ji netiksli, jos nuokrypis gali siekti iki 600 metrų“, – aiškino Ignatas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(13)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: