Rusija pasiekė ribą: liko vienintelis žingsnis ir Maskvai bus smogta raketomis  (3)

Rusijos žurnalistas Andrejus Piontkovskis užtikrintai pareiškė, kad Ukrainą nuo raketų atakų prieš Maskvą skiria vienintelis žingsnis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagal karo taisykles Ukraina turi teisę smogti Rusijos kariniams taikiniams. Jei anksčiau Ukrainos ginkluotosios pajėgos nereagavo į didžiulius Rusijos raketų smūgius į taikius Ukrainos miestus, nes nebuvo ilgo nuotolio ginklų, tai dabar jie yra prieinami.

Andrejus Piontkovskis teigė, kad Ukrainai beliko priimti politinį sprendimą, o iškart po to raketos galės skristi į karinius objektus Rusijos sostinėje.

Andrejaus Piontkovskio interviu UNIAN galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Žurnalistė išsakė informaciją, kad Ukraina sukūrė 1 000 km nuotolio bepiločius orlaivius, tada paklausė, ar tai gali reikšti, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos netrukus smogs Maskvai. Į tai publicistas atsakė aiškiai ir nedviprasmiškai:

„Galite palyginti su liniuote žemėlapyje atstumą iki Engelso ir iki Maskvos. Maždaug toks pat atstumas. Tai visai ne problema“.

Piontkovskis paaiškino, kas stabdo Ukrainą nuo atsakomųjų priešo teritorijos apšaudymų: „Vienintelis dalykas, kurio reikia, kaip sakoma, yra politinė valia. O be to, lauksime iki sausio 20 d. (turima galvoje Ramšteino grupės susitikimą aut. past.), kad pamatytume, kas bus naujame ginklų pakete, bet mes kalbame apie ilgo nuotolio raketas“.

 

Iš žinomo žurnalisto lūpų nuskambėjo frazė, kad jei Rusijos raketų teroras nesiliaus, tai JK gali suteikti Ukrainai raketų, kurių nuotolis yra 500 km, o tai leis smogti Rusijos Federacijos teritorijoje.

„Maskva, matyt, irgi seka planus aprūpinti Ukrainos kariuomenę aukštųjų technologijų ginkluote ir ruošiasi įvairiems variantams“, – apibendrino savo apmąstymus Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(194)
(6)
(188)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: