[Žinios trumpai] To dar nebuvo! HIMARS smogė į kavinę, kurioje pietavo aukšto rango Rusijos karininkai - skelbiama apie tikrą pragarą (Foto)  ()

Chersono srities Oleškuose HIMARS smogė aukšto rango okupantamss.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos pietūs Rusijos užpuolikams virsta tikru pragaru: įsibrovėliai daužomi Chersono srityje. Ukrainos karo korespondentas Andrijus Caplenko „Telegram“ kanale kalbėjo apie naujus smūgius Chersono regione.

Informacija buvo gauta iš šaltinių „kitoje pusėje“, – pažymi jis.

Rubanivkoje sudaužyta technikos sankaupa. Sudegė šeši kuro sunkvežimiai, du savaeigiai pabūklai, du tankai, MTLB, šarvuočiai.

Įdomesnė situacija yra Oleškuose. Ten sausio 23 d. smogta į kavinę „Eden“ prie Antonivkos tilto.

Okupantai norėjo greitai papietauti, kad ukrainiečių žvalgybos pareigūnai nespėtų susiorientuoti, tačiau ukrainiečiai pasirodė vikresni.

 

Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogė kavinei Oleškuose, kurioje tuo metu sėdėjo aukšti okupacinės armijos pareigūnai. Tuo pat metu buvo smogta į taikinį maždaug už kilometro nuo kavinės „Eden“.

 

„Rusijos karininkų korpuse karių sumažėjo dviem dešimtimis. Tiek pat, o gal ir daugiau, nugabenti į ligonines“, – priduria Caplenko.

Tikslus įsibrovėlių žuvusių skaičius kol kas nežinomas, tačiau intensyvus greitosios medicinos pagalbos, ugniagesių ir karinių transporto priemonių judėjimas rodo, kad smūgiai buvo efektyvūs.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(264)
(3)
(261)

Komentarai ()

Susijusios žymos: