[Žinios trumpai] „Aš negrįšiu namo, kol neišvarysime šių bjaurybių“: skelbiama neįtikėtina istorija, kas išėjo į karą - nustemba net patys Ukrainos kariai (Video)  (1)

„Kol turiu sveikatos, tampysiu kulkosvaidį, tampysiu automatą ir toliau.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atskiro „Santa“ savanorių būrio kulkosvaidininkas su šaukiniu „Didus“ kovoja su rusų įsibrovėliais fronte, nepaisant to, kad jam 71 metai. Žmogus nemato kito kelio, nes „kas mus saugos, jei ne mes?“.

Paklaustas, kiek jam metų, karys atsakė: „O, 71“ – ir nusijuokė. Interviu su herojumi pasirodė „Butusov Plus“ „YouTube“ kanale.

Jis prisipažino, kad iki 2022 metų vasario 24 dienos jautė, kad įsibrovėliai „puls“. Karą jis pasitiko su bendražygiais Avdiivkoje.

„Beveik visą gyvenimą sportavau. Kopiau į kalnus. Todėl dar turiu šiek tiek  sveikatos", – sakė ukrainietis gynėjas ir prisipažino, kad turi ir žalingų įpročių – rūko. „Tai bėda, aš negaliu mesti, aš bandžiau penkis kartus!“, - pasakojo „Didus“.

 

Vyriškis pasakojo, kad kitų dalinių kariai kartais atkreipia dėmesį į jo amžių, nustemba ir klausia: „Tu vis dar čia?“. „Iš pradžių nervinausi, bet dabar jau pripratau. Kol turiu sveikatos, tampysiu kulkosvaidį, tampysiu automatą ir toliau“, - sakė jis.

Ukrainietis pridūrė, kad nevažiuos namo, „kol neišvarysime šių bjaurybių“. „Matote, kokį genocidą jie daro? Jie tiesiog naikina mus kaip tautą. Mes jiems neleisime!“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(447)
(4)
(443)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: