Galingi sprogimai Nova Kachovkoje: ištaškyta daug rusų karininkų – vienas neteko „itin jautrios“ kūno vietos (Video, foto)  (1)

Okupuotoje Chersono srities dalyje vėl pranešama apie sprogimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotoje Chersono srities dalyje vėl pranešama apie sprogimus. Nova Kachovkos jachtklube, kuriame poilsiavo rusų užpuolikai, nuaidėjo sprogimai.

Po sprogimų jachtklubo teritorijoje kilo gaisras. Socialiniuose tinkluose pasirodė nuotraukos ir vaizdo įrašai iš įvykio vietos.

Pasak „Telegram“ kanalo „Chu * vyj Cherson“, Nova Kachovkos jachtklubo teritorijoje šiandien buvo karšta. Visuomenės teigimu, nukentėjo ne tik laivas, kuris po sprogimų užsiliepsnojo, bet ir patalpos, kuriose dažnai rinkdavosi rusų okupantai.

„Jachtklubas Nova Kachovka. Normaliai atskrido į namus, kuriuose mėgo sėdėti okupantai“, – rašoma pranešime.

Vietos gyventojų liudijimu, jachtklube „Maxmarine“ sprogimai įvyko apie 12 val.

Komentaruose po publikacijomis apie sprogimus Nova Kachovkos gyventojai patvirtina, kad minėtame jachtklube buvo daug rusų okupantų, pirmiausia priešo armijos karininkų.

 

Vienas iš komentatorių teigia, kad minėto klubo įkūrėjas neva draugiškai bendrauja su bendradarbiavimo veikla įtariamu Rusijos gauleiteriu Vladimiru Leontjevu.

Išsamių duomenų apie okupantų nuostolius kol kas nėra, tačiau yra pagrindo manyti, kad smūgis jachtklubui įsibrovėliams pakankamai skaudus. Vietiniai rašo, kad bent vienas iš įsibrovėlių dėl sprogimų neteko „jautrios“ kūno dalies (pusės užpakalio).

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(177)
(5)
(172)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: