„Ar mes turime tokių ginklų? Taip, turime.“ Danilovas atskleidė paslaptį, kokiais ginklais Ukraina smogs Rusijai  ()

„Ar mes turime tokių ginklų? Taip, turime.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Danilovas pasakė, kad Ukraina turi savo ginklus, kuriais Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali smogti Rusijos Federacijos teritorijoje. Draudimų naudoti tokius ginklus prieš šalį agresorę nėra.

Apie tai vasario 6 dieną interviu „CNN“ kalbėjo Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas.

„Kalbant apie Rusijos teritoriją, niekas nedraudžia mums naikinti taikinių Ukrainoje pagamintais ginklais. Ar mes turime tokių ginklų? Taip, turime“, - sakė jis.

Kaip žinia, Vakarų šalys uždraudė Ukrainai smogti Rusijos teritorijai savo parūpintais ginklais. Po didelio masto Rusijos Federacijos invazijos į Ukrainą, Rusijoje „nuolat vykdavo nepaaiškinami sprogimai strateginiuose objektuose“, tačiau Kyjivas oficialiai nepripažino atsakomybės už šiuos smūgius, rašo „CNN“.

 

Leidinys priminė, kad Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovas Kirilas Budanovas praėjusį mėnesį pokalbyje su „ABC News“ numatė atakas „vis giliau“ Rusijos viduje, bet nepatvirtino Ukrainos dalyvavimą juose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(94)
(1)
(93)

Komentarai ()

Susijusios žymos: