[Žinios trumpai] Ką tik įvyko galingas rusų pralaimėjimas prie Vuhledaro - orkai tiesiog ištaškyti, žadamas įspūdingas video (Foto)  ()

Visai netrukus viešoje erdvėje pasirodys vaizdo įrašas apie sunaikintą rusišką įrangą ir okupantus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-08 [Žinios trumpai] Ką tik įvyko galingas rusų pralaimėjimas prie Vuhledaro - orkai tiesiog ištaškyti, žadamas įspūdingas video (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per pastarąsias 24 valandas Rusijos armija iš karto pradėjo keletą atakų Vuhledaro kryptimi, tačiau įsibrovėlių puolimas nepavyko. Be to, puolamieji rusų veiksmai buvo tokie nesėkmingi, kad dėl to Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino arba apgadino apie tris dešimtis įvairaus tipo šarvuočių.

Tai pranešė OSINT tyrėjas ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas, internete rašantis slapyvardžiu „Tatarigami_UA“.

„Twitter“ jis pažymėjo, kad netrukus viešoje erdvėje pasirodys vaizdo įrašas apie sunaikintą rusišką įrangą.

Vieno iš vartotojų paklaustas, kaip tiksliai atrodo rusų pralaimėjimas, Ukrainos karininkas pažymėjo, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerija įveikė įsibrovėlių koloną kartu su pėstininkais ir įranga. Dėl tikslių smūgių žuvusių Rusijos kariškių kūnai nuskriejo į visas puses. 

 

„Vaizdo įrašą pamatysite artimiausiomis dienomis. Daugybė pėstininkų ant transporto priemonių, tikslūs artilerijos smūgiai, pagauta kolona, ​​skraidantys orkai ir daug daugiau. Kantrybė yra dorybė“, – sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(265)
(3)
(262)

Komentarai ()

Susijusios žymos: