JAV pradėjo ruošti Ukrainą Krymo deokupacijai: „siunčiamas ginklas Krymo tilto susprogdinimui“ (Video)  (3)

JAV pradėjo ruošti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas Krymo išvadavimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinės Valstijos priėmė istorinį sprendimą tiekti Ukrainai GLSDB bombas HIMARS sistemoms. Tai rodo, kad jau šiais metais Krymas gali būti išvaduotas iš Rusijos okupacijos.

Tokią nuomonę savo vaizdo tinklaraštyje „YouTube“ išsakė žinomas Rusijos istorikas ir politikas Dmitrijus Černyševskis.

GLSDB leis kariuomenei smogti iki 150 km atstumu. O pagrindinis smūgių tikslas, Černyševskio įsitikinimu, bus Krymo tiltas.

„Sprendimas (dėl GLSDB tiekimo – red.) parodo, kaip JAV vertina Ukrainos kontrpuolimo perspektyvas. Amerikiečiai jau pradeda tiekti Ukrainai ginklus, kurių kariniu požiūriu prireiks tik po pergalės prieš Rusijos kariuomenę ir priėjus prie Azovo jūros. 150 km nuotolis leis ukrainiečiams sugriauti Krymo tiltą ir perimti Krymo kontrolę kartu su Juodosios jūros laivyno bazėmis, ukrainiečiai nuskandins laivyną Sevastopolyje, jei jis ten liks.

Amerikiečiai įsitikinę, kad pergalė priklauso Ukrainai, kad ukrainiečiai ne tik atrems Rusijos puolimą, bet ir sėkmingai atliks puolimo operaciją, nugalės Rusijos kariuomenę, pasieks Azovo jūrą ir Perekopo sąsmauką, tada ateis laikas šioms išmaniosioms bomboms GLSDB“, – sakė Černyševskis.

 

Krymo išvadavimo operacija, jo nuomone, prasidės birželį arba liepą. Tai visiškai atitinka buvusio JAV pajėgų Europoje vado generolo Beno Hodgeso prognozes.

„Spėk iš trijų kartų, kas bus su Putino pasididžiavimu – Krymo tiltu? Šį kartą jis nebus remontuojamas... Ir Krymas bus išvaduotas... Vasaros pabaigoje Ukrainos kariuomenė įžengs į Krymą. Jau prasideda ne tik planavimas, bet ir pasiruošimas šiai operacijai. Ukrainos naujienos yra puikios. Jie tuo tiki... Putino režimas pralaimės“, – pareiškė Černyševskis.

 

O štai šitaip galėtų atrodyti smūgis Krymo tiltui GLSDB bombomis:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(180)
(6)
(174)

Komentarai (3)