Kai sužinojo tiesą, rusai tiesiog įsiuto! Skelbiama, kokiu ginklu ukrainiečiai sumalė jų puolimą prie Bachmuto (Video)  ()

Rusai pripažįsta apie nesėkmingai susiklosčiusią Rusijos kariuomenės įvykių raidą Ukrainoje, komentuodami nesėkmes fronte Bachmuto ir Vuhledaro kryptimis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-09 Kai sužinojo tiesą, rusai tiesiog įsiuto! Skelbiama, kokiu ginklu ukrainiečiai sumalė jų puolimą prie Bachmuto (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečių tinklaraštininkas iš Donbaso, rašantis slapyvardžiu Necro Mancer, atkreipė dėmesį į rusų susirašinėjimą viename iš vietinių karinių forumų.

Rusai pakomentavo sensacingą vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tankistų darbas į Rusijos kariuomenės pozicijas.

Paaiškėjo, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 30-osios motorizuotosios šaulių brigados tankas yra trofėjinis: paimtas 2022 metais Sumų srityje. Tankas T-80UK priklausė RF ginkluotųjų pajėgų Kantemirovskajos tankų divizijai, tačiau buvo prarastas. Prieš invaziją į Ukrainą Kantemirovskajos divizija buvo laikoma elitine divizija, tačiau, invazijos į Ukrainą metu, karo pradžioje, ji žlugo.

 

Į akis krenta ir rusų prisipažinimai apie situaciją prie Vuhledaro, kur, anot jų, vadovauja nekompetentinga vadovybė, kuri nuolat varo rusus į skerdyklas prarandant įrangą ir personalą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(205)
(3)
(202)

Komentarai ()

Susijusios žymos: