„Intel“ tirs, kas padirbinėja jos procesorius  (5)

Bendrovės „Intel“ atstovai pirmadienį pareiškė, kad į JAV rinką pateko mažiausiai vienas padirbtas „Core i7-920“ procesorius, todėl pradėtas tyrimas, siekiant išsiaiškinti, ar jų yra ir daugiau, pranešė „PC World“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusią savaitę kompiuterine technika prekiaujančios internetinės parduotuvės „Newegg.com“ klientas www.hardocp.com svetainės forume pranešė joje nusipirkęs „Intel“ procesorių, kuris, kaip paaiškėjo, buvo padirbtas. Parduotuvės atsiųstoje procesoriaus dėžutėje buvo įdėtas sufalsifikuotas „Core i7-920“ procesorius ir jo diegimoinstrukcija tuščiais puslapiais. Be to, prie procesoriaus dėžutės esančiame lipduke vietoj žodžio „socket“ buvo užrašyta „sochet“, kiti užrašai ant dėžutės taip pat buvo su klaidomis.

Kol kas neaišku, kaip padirbtas procesorius pateko į „Neweg.com“ prekių tiekimo sistemą. Parduotuvė išsiuntė pirkėjui tikrą procesorių, o „Intel“ pranešė pradėjusi „Core i7-920“ procesorių partijos dėžučių autentiškumo tyrimą. Sprendžiant iš „Intel“ atstovo spaudai Nicko Jacobso komentaro, „Intel“ atstovai jau aptiko daugiau padirbtų procesorių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: