[Žinios trumpai] Galinga žinia: Lietuva Ukrainai perduos priešlėktuvinių raketų sistemas  (1)

Ukraina gaus naujas priešlėktuvinių raketų sistemas, skirtas naikinti bepiločius orlaivius-kamikadzes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pareiškė Lietuvos gynybos ministras Arvydas Anušauskas per bendrą spaudos konferenciją su Ukrainos gynybos ministru Oleksijumi Reznikovu Ukrainos-Odesos žiniasklaidos centre, praneša  „Ukrinform".

„Šio vizito metu su Ukrainos gynybos ministru Oleksijumi Reznikovu aptarėme tolesnę pagalbą ginkluotosioms pajėgoms, ypač kariškių apginklavimą ir mokymą. Lietuva ir toliau teiks visą įmanomą paramą, siekiant Ukrainos pergalės, ir perduoda 36 priešlėktuvinių raketų sistemas, galinčias sėkmingai kovoti su dronais", – pabrėžė Arvydas Anušauskas.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5926 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

A. Anušauskas taip pat pažymėjo, kad Lietuva parengė 15 ukrainiečių instruktorių. Dabar jie gali dirbti su naujomis priešlėktuvinėmis sistemomis.

 

Savo ruožtu Oleksijus Reznikovas pabrėžė, jog instruktorių rengimas yra Ukrainos kariuomenės paruošimo modernizavimas.

„Tai suteikia mūsų ukrainiečių instruktoriams galimybę toliau apmokyti didesnį ekipažų skaičių naudotis naujais ginklais", – pabrėžė O. Reznikovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(1)
(75)

Komentarai (1)