Rusijoje skandalas: įsilaužė į centrinius Rusijos televizijos kanalus - skelbiama, kokius beprotiškus vaizdus pradėjo rodyti per TV (Video)  (1)

Vaizdo įrašą savo „Telegram“ kanale paskelbė žurnalistas ir tinklaraštininkas Aleksandras Nevzorovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mordovijos Respublikos sostinėje Saranske, kurią neteisėtai kontroliuoja V. Putino diktatoriškas režimas, paslaptingi gudrūs programišiai įsilaužė į centrinius Rusijos televizijos kanalus ir rodė vietos gyventojams tikrus karo Ukrainoje kadrus.

Vaizdo įrašą savo „Telegram“ kanale paskelbė žurnalistas ir tinklaraštininkas Aleksandras Nevzorovas.

Mordovijos gyventojams buvo parodyti siužetai su karstais ir laidotuvėmis, taip pat tautiečio kalba, atvirai kalbanti apie tai, kad Putino „speciali karinė operacija“ iš tikrųjų yra tikras karas ir jis jau pralaimėtas.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5966 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Tave varo į skerdyklą“, – sako vyresnio amžiaus vyras, apsirengęs karine uniforma.

Taip pat buvo priminta, kad Rusijos Federacijos valdžia tiesiog naikina respublikos vietinius gyventojus ir dabar regiono titulinės tautos procentas tapo daug mažesnis nei anksčiau.

 

„Vėlgi, įsilaužimas į federalinius televizijos tinklus. Suprantu Putiną, kuris nustato pragarišką cenzūrą žurnalistams. Jis neturi išeities. Visas jo melas yra toks trapus ir primityvus, kad akimirksniu išgaruoja nuo trumpo tiesos prisilietimo“, – įvykį komentavo Nevzorovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(301)
(4)
(297)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: